Blog

Kedvenc állatorvos barátnőm 3 évvel ezelőtt Kubában járt és olyan szép erkélyek mellett haladt el, hogy lépten nyomon én jutottam róluk eszébe, így fotózott nekem párat. Mivel a képek csak nemrég jutottak el hozzám, így most tudtam szemezgetni képgyűjteményéből, azonban nem csak az erkélyeket találtam bemutatásra érdemesnek, hanem az autó matuzsálemeket és az autópályájukat is, amin még a madár sem jár. Azóta állítólag ezek az old timerek eltűntek, de az autópálya, a dögkeselyűk és a szép épületek biztosan megmaradtak. A képek Havannában, Santiago del Cubaban és Trinidadban készültek. Ha van bárkinek személyes élménye Kubával kapcsolatban – főleg a közelmúltból -, nyugodtan írja meg nekünk!

Barátnőmék sofőrje, Lusbeth látható a képen, aki mérhetetlenül büszke volt járgányára. Ahányszor csak beültek a kocsiba, mindig mutatta a nemzetközi jelet, felfelé tartott hüvelyk ujját és közölte, hogy ez egy szuper autó, mert ez  egy Renault!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban