Blog

hna design a Roxy rádióban

Tegnap este a Roxy rádió öko napot tartott és ennek keretében meghívtak az esti műsorba 18.00-21.00-ig, hogy az újrahasznosításról beszélgessünk és hogy választ találjunk arra a kérdésre, hogy vajon mennyire épült már be az újrahasznosítás és a környezettudatos életmód  a köztudatba Magyarországon. A műsor inkább jópofa volt, mint szakmai, így nincs értelme, hogy a hanganyagot feltegyem a bolgra (nincs is meg sajnos az egész), de aki hallotta, annak biztosan életre szóló élmény volt! Pár képet viszont felteszek ide, mert nagyon szórakoztató volt a Roxy rádió látványstúdiója, ami az Aréna első emeletén található.

A járókelők jönnek-mennek, meg-megállnak nézelődni a stúdió előtt.

A stúdió annak előteréből fotózva.

A másik meghívott vendég Dér Heni volt.

Élőben is olyan csinos, mint a tv-ben.

Egy tükröződős kép kívülről.

A stúdió kívülről leginkább egy akváriumnak vagy terráriumnak néz ki, ezért a bámészkodók tiszteletére a bent tartózkodók néha halat vagy gőtét utánoznak.

Mindent egybe vetve az izgulás ellenére fergeteges élmény volt és ezúton is köszönöm még egyszer a Roxy rádiónak a meghívást!
Ha bárkinek meglenne a teljes hanganyag, kérem küldje el nekem!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban