Blog

A szeszélyes dohányzóasztal

Hogy mitől is szeszélyes a rockpaperrobot float nevű dohányzóasztala?
Csak tippjeim vannak. Mindjárt leírom, hogy milyen anyagokból és elemekből áll a készítők szerint és azok alapján mindenki tippelhet.
Azt írják, hogy ez az asztalka 64 db nagyjából 11,5 cm x11,5 cm-es levitáló kockából áll, mely kockákat acélhuzalok tartanak össze. Az egész asztalka anyagát tekintve fa, acél, mágnes, PVC, alumínium és egy kis titok.
Ez annyira csábítóan hangzik, hogy az ember kedvet kap, hogy vegyen egyet és kibelezze, vajon mi is az a titok, de ekkor szembesül a 2000 dolláros árral és csak elméletben boncolgatja az asztalt. A szeszélyesség tehát látatlanban legalább olyan titok marad, mint maga a titok, ami az összetevők egyike, de én úgy képzelem el, hogy ha például nekimegyek, akkor egy kissé megmozdulnak a kockák, mintegy hullámzanak, majd szépen lassan elcsendesednek, mint mikor a vízbe követ dobunk és megzavarjuk a víztükör zavartalanságát, egyensúlyi helyzetét. Szerintetek?

Kéne? Kéne!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban