Blog

Újrahasznosított porszívó

Kezdjük az új évet nagytakarítással!
Ezzel a jeligével álltam ma neki dizájnos takarítóeszközökről készült képeket keresni a blogra és csakhamar szembe is jött egy olyan korszakalkotó dizájntárgy, ami minden eddigi képzeletemet felülmúlta a takarítás témakörben. Ezekkel a hasznos kis gyönyörűségekkel naponta hasítanám a padlóburkolatainkat, ha kell, ha nem.

A képet egy videóból vágtam ki, de a folytatásban lesz pár tűéles kép is a masinákról külön-külön.

Az Electrolux cég a Föld tengereinek és óceánjainak mélyén található műanyag hulladékból készítette el ezeket a porszívókat. A gépeket aukciókon fogják értékesíteni, a befolyt összeget a mintadarabok elkészítése után a sorozatgyártási lehetőség kifejlesztésére fogják szánni.

Az újrahasznosított porszívókhoz szükséges alapanyag begyűjtésről láthatjátok a következő képet.

Majd pedig a hulladék tisztításáról, kezeléséről.

Itt a porszívó összeállításának egyik fázisát láthatjátok.

És végül az 5 bájos kis csodaporszívóban gyönyörködhettek.

A projektről készített videót itt találjátok. Ebből kiszedtem nektek pár pillanatképet. A cápaharapásos rózsaszín flakon azért nem semmi…

A fenti szemétfotókból párat simán el tudnék képelni itthon nagy méretű falikép formájában.
Hát hiába, kevés szebb emberi cselekedet van az újrahasznosításnál, ha már egyszer mi magunk borítottuk be szeméttel a Földet…

Itt és itt még olvashattok pár mondatot a témával kapcsolatban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban