Blog

Nyerj vászonképet karácsonyra!

NYEREMÉNYJÁTÉK a hna design-on!

Mivel itt a karácsony, a szeretet és az ajándékozás ünnepe, ezért a VÁSZONKÉP, POSZTER, FALMATRICA galéria és webáruház jóvoltából most mi is meg szeretnénk ajándékozni egy szerencsés olvasót az itt látható vászonképpel.
A kép mérete 70×100 cm, értéke 14.900 Forint.
Az olvasóknak nincs más dolga, mint a blog bal oldalán található facebook dobozban megnyomni a Tetszik gombot és a VÁSZONKÉP, POSZTER, FALMATRICA facebookos oldalát a kedvencek közé tenni.
Az az olvasó, aki itt lájkol és a facebookos oldalán meg is osztja a játékot ismerőseivel dupla eséllyel indul a nyereményjátékon és ha valaki már lájkolt, de megosztja, egy eséllyel ő is tud indulni!
A sorsolást 2010. december 30. 20.00 órakor zárjuk le. A sorsolás eredményét még aznap este közzétesszük itt a blogon.

Kedves Olvasók! Nincs más dolgotok, mint lájkolni, megosztani, és itt a blogon kommentelni, hogy szeretnétek megnyerni a képet, és ha meg is osztottátok, akkor azt is ide írjátok, hogy tudjuk, ki kerül bele kétszer a kalapba!
Aki pedig most nem nyer, az se keseredjen el, mert ha vászonképet rendel a hna design-ra hivatkozva, akkor az 50×70 cm-es képek esetén 500.-, a 70×100 cm-es képek esetén 1000.-, a 100×150 cm-es képek esetén pedig 2000.- Forint kedvezményt kap!!!

A folytatásban pedig egy gyűjteményt láthattok arról, hogy mi minden kapható még a webáruházban vászonkép kategóriában.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban