Blog

Irodai komód igényeseknek

A Because We Can-nek köszönhetjük ezt a csodaszép modern viktoriánus stílusban készített komódot, melyet egy san francisco-i pénzügyi cég számára készítettek, hogy stílust vigyenek annak előcsarnokába. Ez a méretei ellenére is végtelenül sikkes 4 apró lábon álló bútordarab dió és juhar borítású, vintázs hangulatú cimkékkel és húzókákkal. A látszólag véletlenszerűen elrendezett 59 fiókja valójában tervezetten helyezkedik el a komód elején.  A fiókok egy része hamis fiók, igazából ezek ajtók, melyek audio video berendezéseket rejtenek. A fa színe, erezete gyönyörűen körbeöleli az ívesre faragott komódot és lágyítja a fiókok igen erős osztását, így hozva létre egy hihetetlenül szép, régies, de mégis nagyon mai tároló bútort. 

A Because We Can egy építészeti és dizájn társaság saját műhellyel, kis csapattal a háttérben, ahol építészek, fotósok, dizájnerek, kivitelezők, programozók, divattervezők dolgoznak együtt. A csapat minden tagja minden fázisban részt, mindenki minden területen tevékenykedik, intenzíven együttműködnek, a bútorokkal és az ügyfelekkel egyaránt foglakoznak. Védjegyük a szerethető dizájn, a fenntartható gazdálkodásból származó anyagok és a vízbázisú nem mérgező festékek használata, továbbá a játszi könnyedséggel létrehozott termékek.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban