Blog

Színes táskakéz velencei hangulatban

Heidi Mottram 2011-es tavaszi/nyári táskakollekciójának portfóliója toronymagasan túlszárnyalja a 2010 őszi/télit, pedig az sem volt éppen rossz. Ha létezik olyan, hogy egy stílus megelevenedik, akkor itt most pontosan erről van szó. A velencei hangulatra egyébként is fogékonyabb vagyok mostanában, hiszen nemrég fejeztük be egy eklektikus lakás terveit, ahol minimalista bútorokat kellett vegyítenünk velencei hangulatú falakkal, dekorációkkal és mindezt egy modern társasházba.  A látványtervek nemsokára elkészülnek, de addig is gyönyörködjetek ezekben a varázslatos táskákban, a fiúk pedig a lányban.

A bejegyzés nyitóképe alatti színsorhoz kiszedtem a legjellemzőbb 11 színt a képekről. A velencei stílusban festett, antikolt fal 3 szürkéje mellé az intenzív kék és lila táska szín került. A kép jobb oldalára a szófa, a haj, a bőr, a két barna árnyalatú táska színe mellé a rúzs színét tettem, mint színfoltot. Azt hiszem, egy az idei trendet követő „Velence maradványai” hangulatban készült enteriőrhöz tökéletesen illik ez a színsor, azzal a különbséggel, hogy a piros szín helyére a púderszín került és a törtfehér, mint világos alapszín hiányzik, de vele kiegészítve a színsort azt gondolom egy tökéletesen harmonikus otthont kaphatunk, ha a színeket a megfelelő arányban használjuk fel a tervezés során. A Velence maradványai stílusról még annyit érdemes tudni, hogy szükségeltetik a régi értékek merész találkozása a hipermodern tárgyakkal a tökéletes végeredményhez. Ha valaki nem értené elsőre, csak nézzen rá az előző előtti bejegyzés nyitó képére és mindent meg fog érteni.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban