Blog

Mesteri enteriőrök a b-arch studio-tól

Sabrina Bignami olaszországi építész munkáját dicsérik a bejegyzésben látható képek. Minden terve, amit a neten találtam csodásan kiforrott és kifinomult. Kedvencem a nyitóképnek is betett, 2007-ben helyreállított Casa Orlandi vendégház, amelyben Sabrina tökéletesen összekomponálta a gyönyörű régi falakat és padlót a modern kor bútoraival és dísztárgyaival, ezáltal hozva létre egy olyan elektikus lakásbelsőt, ahol a fiatal bútorok remekül érezhetik magukat az ódon környezetben.

A próbababákról készített bejegyzésemet itt olvashatjátok.

A 2008-ban helyreállított firenzei loft-ban remekül mutatnak a retro dekorációk és a 3D-s betűk, amiknek különösen szép hátteret biztosít a fehérre festett környezet. 

Retro hűtőgyűjteményemet itt láthatjátok.

A szintén firenzei Caterina ház érdekessége a polcokat ellepő bőrdobozok látványa. Itt is megjelennek a kedvenceim a betűk és itt is szép világos hátterek keretezik a tárgyakat.

Végezetül egy country konyhát tettem be a rusztikus stílus kedvelőinek.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban