Blog

Meghívó a Möbelkunst egész napos dizájnvásárra

A minap a következő levelet kaptam a Möbelkunst csapatától. Idő hiányában eddig nem tettem fel a blogra (ellentétben a többi lakberblogbaráttal), de most végre én is megosztom Veletek a hírt.

„Kedves Aletta!

Szeretettel meghívunk Téged, családodat, barátaidat és blogod olvasóit 600 nm-es új raktárunk – egész napos mulatsággal egybekötött – megnyitójára.
A Möbelkunst egy nyolc év alatt kialakult designbútor és ajándéktárgy gyűjtemény. Eredeti vintage darabokat kínálunk elérhető áron az 1950-1980as évekből, leginkább skandináv tervezőktől, de előfordulnak máshonnan érkezett, és magyar iparművész munkák is. Tárgyak történettel, amelyek között majdnem minden megtalálható, ami egy lakásba vagy irodába kellhet: híres tervezők kultikus tárgyai és ismeretlen, de stílusos darabok is, bútorok, lámpák, kiegészítők, plakátok, apró használati- és dísztárgyak. A célunk az, hogy ezek a csodálatos tárgyak, amiket annyira szeretünk, és amelyeket oly sok évig örömmel gyűjtöttünk, az általunk szervezett egész napos design vásárok jóvoltából újra minél több otthonba bekerüljenek.

 Most méltó helyet is találtunk a sok szép dolognak, és szeretnénk ha velünk örülnél!

 A programok tekintetében gondoltunk mindenkire:
A számtalan új szerzemény mellett a falakon GOBE Sófalvi Imre minitárlata látható majd, a raktárunkban kialakított műhelyben élőben láthatjátok, ahogy restaurátor kollégánk felújítja a hozzánk beérkezett darabokat, és ha szeretnéd megörökíteni azt, hogy nálunk jártál, készítünk rólad egy fotót Eero Aarnio híres BALL gömbszékében.

Éhségedet a Nemsüti szendvicsbár egészséges alapanyagokból, frissen készített finom ételei, szomjadat a helyben melegített forralt borral olthatod.
A kicsiknek gyereksarok.
Dj-k: Elliot és Suhaid

 Az új cím: Budapest, IX. kerület Földvári u. 4.
(villamossal: 2-es villamos Közvágóhíd végállomásától 10 perc gyalog, busszal: Boráros térről fekete 23-as és 54-es busszal 4. megálló)

 Az időpontot ne felejtsd beírni a naptáradba: 2010.11.28.
nyitva: 10:00 és 18:00 óra között

 Várunk! Gyertek!

 A Möbelkunst brigád”

Mi megrpróbálunk ott lenni, gyertek Ti is!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban