Blog

Újrahasznosított fal

Mikor legutóbb szennyestartót vásároltam, az Id Design egyik újságpapírból újrahasznosított remekén akadt meg a szemem. Azonnal meg is vettem, mert tudtam, hogy remekül fog mutatni színes minimál otthonunkban és természetesen így is lett. Nagyon jól érzi magát nálunk és még a fiúk is képesek szinte mindig eljutni hozzá a szennyesükkel.

Ezt a hozzá illő tapétát még régebben láttam meg a design-milk oldalán és ha lehetne itthon ilyet venni, most azonnal rohannék a boltba, mert heteken belül újrafestjük az emeleti részt. A színes metálfalas próbálkozásunk után úgy gondoljuk, hogy itt az idő, hogy a földszinthez igazítsuk az emeletet és nemes egyszerűséggel azt is törtfehérre festessük át. Eredetileg ugye úgy volt, hogy az egész emelet munkafunkciót kap, ezért vállaltuk be az olcsónak éppen nem mondható kísérletet a metálszínekkel (konkrétan 5 darabbal). A nagy összenyitott tér tehát törtfehér lesz és csak a lépcsőházunk és a dolgozószobánk marad metálfal, mert egyszerűen jobban mutatnak ezek a festékek kis terekben. Ezzel az újrahasznosított tapétával viszont szívesen bevonnék egy falat, hogy visszacsempésszünk egy pici izgalmat a lecserélés áldozatává váló metálfényes tündöklés után és a törtfehér bútorok is jobban mutatnának ezelőtt a fal előtt.

A tapétát a Weitzner-nél lehet kapni az USA-ban WNE113/1 kóddal. Ha valaki mégis látott ilyet itthon vagy éppen forgalmaz, csak szóljon nyugodtan!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban