Blog

Tervezd be Niki Jonest!

Amint megláttam Niki Jones honlapját, egyből éreztem, hogy itt most valami különleges dologról van szó. Nem csak azért, mert hihetetlenül ügyesen bánik a mintákkal, a formákkal és az anyagokkal, hanem mint honlapjáról kiderül, ezek a termékek  ahhoz is hozzájárulnak, hogy fejlődő országok kézműves mestereinek legyen munkája, az elpusztult tevéknek legyen mibe beépülnie csontberakás formájában, és hogy olyan tárgyak jöhessenek létre, amelyek akár generációkon keresztül is öröklődhetnek, azáltal, hogy népi motívumokat örökítenek tovább.
Annak köszönhetően, hogy Niki nem a fogyasztói társadalom számára termel – hanem azoknak, akik az értéket nem a márkanévben látják, hanem az időtállóságban -, a környezetünket is kevésbé terheli, mint az eldobható tárgyakat és bútorokat készítő cégek. Niki még arra is figyel, hogy minimálisra szorítsa a csomagolóanyagokat és azt is lehetőleg természetes anyagokból állítsa elő, mint például textiltermékeihez, amiket pamutzsákokban juttat a célszemélyhez. Szeretem minden darabját, a hitvallását és azt, hogy a dúsan megkomponált szín- és formavilág ellenére mégis különleges harmónia árad a termékeiből készült enteriőrökből.

Csináltam egy kéket is azoknak, aki nagy mennyiségben nem szeretik a rózsaszínt.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban