Blog

Mit mivel: körszőnyeg körtükörrel

Mai „mit mivel” összeállításom témáját Pepe látta meg nekünk Bogiboszi oldalán, aki Melinda oldalán szeretett bele a folytatásban szereplő bőrszőnyegbe.
Adott tehát a szőnyeg, melyet a PACHAMAMA gyárt az olaszországi Maranelloban és létezik egy tükör, amely hozzá egészen jól illeszkedik, ez pedig a KARE-nál kapható Budapesten.
Bár a szőnyeget szabályos kör alakú bőrdarabok alkotják, ennek ellenére mégis jól passzol hozzá a kissé tojásdad alakú darabokból álló tükör. Ilyen tükröt egy lila hálószobába már beterveztünk egyszer, a szemfülesek biztosan emlékeznek rá, hogy melyik otthonban ékeskedik, még ha nem is ilyen szőnyeg társaságában.
A szőnyeg többféle színben kapható és rusztikusabb ízlésűeknek 40×40 cm-es bőrcsempe is jár hozzá.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban