Blog

Köszönöm mindenkinek, aki szavazott!

2010 Média Építészeti Díja versenyen 4 hétig tartó szavazás után, a határidő lejárta előtt kb. 58 perccel kikerültem a továbbjutó, legtöbb szavazatot kapó 7-ből. Pár embernek a nap folyamán megírtam, hogy ez lesz és láss csodát! 2 szavazattal maradtam le, de nem szomorkodom. Az élet ír számunkra ilyen forgatókönyveket és az én életem forgatókönyve mindig is izgalmas volt. Hol nagyon jól sült el, hol nagyon rosszul, de soha nem unatkoztam és akik épp mellettem voltak, azok sem unatkoztak. A jóslatom beteljesedett. Ha mindig mindegyik így beigazolódik a jövőben, akkor az életem továbbra is ilyen izgalmas lesz. Legalábbis nagyon remélem!

HELYESBÍTÉS:

2010. október 27-én megszületett a végleges eredmény. Holtversenyben, de a diplomamunkám bejutott a döntősök közé! A megmérettetés november 16-án, kedden este 18 órától lesz a Trafóban. A második fordulóban itt az epiteszforum.hu-n a tervekre (tehát például az enyémre), illetve november 15-én és/vagy 16-án az index.hu-n az épületekre (tehát például a TRAFIK-ra) lehet majd szavazni. A legtöbb szavazatot kapott terv és épület kapja majd a Közönségdíjat.
Kérlek benneteket, hogy a közönségdíj elnyerése érdekében a második körben is vegyetek részt és szavazzatok, ha esetleg a nyilvános zsűrizésen nem én bizonyulnék a legjobbnak!

 
Elküldték nekem a neveket, hogy ki mindenki szavazott rám és meg kell, hogy mondjam, nagyon meghatódtam. Köszönöm mindenkinek gyerekek!

Holnap felteszem (egy az építésszel készült aprócska interjúval együtt) a blogra azt a munkát, a TRAFIK-ot, ami a másik kategóriában, a megépült projektek között abszolút megérdemelten be kellett volna kerüljön a 7 közé. 4 hétig volt rendületlenül az élmezőnyben, a sors iróniája, hogy ő is az utolsó órában esett ki a döntősök csapatából és lett 8. Azt hiszem Ligetvári Istvánnak is legalább olyan izgalmas lehet az élete, mint nekem…

HELYESBÍTÉS:

A TRAFIK is bekerült a 2. fordulóba! Mivel a Tervek kategóriában 8-an indulunk, így a Megépült projektek is 8 épülettel indul a döntőbe! A történtek fényében most már tényleg biztosan állíthatom, hogy valóban mindkettőnk élete elég izgalmas, főleg mostanában!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban