Blog

Vadító nappali bútorok kevesebb, mint féláron eladók!

Érdeklődni nálam lehet!
Ha a fejemre klikkeltek, tudtok nekem levelet írni és elküldöm az ügyfelem számát, akinek olyan jót sikerült belsőépítészkednünk nagyon kellemes összköltségből, hogy már nincs is szüksége méregdrága dizájnbútorokra.
Ezekhez az alig használt piros csodákhoz most kevesebb, mint féláron hozzájuthattok és velük létrehozhattok akár egy ilyen nappalit is, mint ami a nyitóképen van.
Látszó betonfal, fehér festett falak és műgyanta padló, vámpíros kép a gyerektől, egy idióta párna a padlásról vagy a pincéből, ID design lámpák a mennyezetre, Kartell olvasólámpa a padlóra és egy bolti szemetes, ami külföldön piszok drága, de itthon is megvehettek valami hasonlót és ingyen összeropizom nektek.
Hna persze bármilyen más szoba is összerakható abból a a 3 eladó cuccból, ami a folytatásban lesz látható, de ma ilyet volt kedvem tervezni…

de Sede kanapé Svájcból

nanimarquina szőnyeg Spanyolországból 

Bretz fotel Németországból

Persze mindegyik a Max City-ből van, de pofásak, nem?

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban