Blog

Enteriőr a ruhákon

Mai bejegyzésem úgy keletkezett, hogy végre valahára leültem az RSS olvasóm elé, ahol egyre csak gyűlnek a blogok és a meg nem nézett bejegyzések, és a merengés közben úgy döntöttem, hogy ma valami ruhás blogra vágyom. Biztosan azért, mert egész nap szatén, selyem és műbőr díszpárnákat varrtam, hogy a hétvégi fotózásokra csini legyen az otthonunk.
El is kezdtem nézni az első blogot, ami a divat témában szembejött és a sok apró, ruhás kép közül megpillantottam egyet, amiről kék spagettifüggöny-szerű képződmények lógtak és ekkor azt gondoltam:
-Hü. Ez jó! Milyen mesterien megtervezett ruha! Egy mérnök sem csinálta volna jobban! Na nézzük csak a többit is ettől a tervezőtől!
Először csak arra gondoltam, hogy:
-Jé, milyen egyszerű formák és mégis milyen sokatmondó ruhák! Biztos csak a jópofa színek és a tarkaság miatt. Nem túl harsány, viszonylag kis mintaelemek és mégis üt. Mi lehet a titok?…
Morfondíroztam tovább.
Majd ahogy a képeket nézegetni kezdtem, rájöttem, ez maga a belsőépítészparadicsom!!! Az összes ruha enteriőröket ábrázol, bútorokat formáz és mégis hordható!!!

Nézzétek el nekem, hogy megalomán képeket tettem be, de úgy éreztem, Mary Katrantzou 2011-es tavaszi divatkollekcióját mindenkinek közelről kell látnia!
Időnként még mindig vannak olyan rémálmaim, hogy ilyen ruhákat tervezek, lefogyok, hordom is őket és másokra is rátukmálom. 

Ő volt az a bizonyos kék spagettifüggőny-sezrű képződményes ruha és tényleg spagettifüggöny van rajta!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban