Blog

Bloggerlányok a kubus design-ban

Nagy nap volt a tegnapi, mert végre sikerült találkozni pár hasonszőrű bloggerlánnyal személyesen is. Noémi egyszer felvetette, hogy mi lenne, ha mi is összefognánk, összejárnánk, mint a gasztrósok, és a múlt héten ürügyként használva fel az előző bejegyzést (miszerint, hogy szavazzanak rám az Építészfórumon, amit meg is tettek, ezúton is köszönöm nekik!), körlevelet küldtem a lányoknak. Viki kapva kapott a körlevélen a lányok összegyűjtött e-mail címeivel és felvetette a témát, hogy ha már úgyis Design hét van és ennek keretében úgyis épp koktélpartit tart az egyik utolsó megvalósult projektje a kubus design, fussunk össze ott. A lelkesedés nagy volt, és bár pár emberkének sajnos már programja volt aznapra, 5-en azért még így is összejöttünk.
Mit is mondhatnék? A buli fergeteges volt!

Mint megszokhattátok, minden jelesebb hazai eseményre kilátogatok és beszámolót írok róla szakmai szemmel, de a Design Hétről és a kubus design-ról Petra annyira jó kis bejegyzést írt, hogy azt gondolom, ezt inkább olvassátok el odaát, én így inkább itt a személyes élményeimet osztom meg veletek, annál is inkább, mert a távol maradottak tudósításokat kértek. Így reméljük 5-ünknek minden aspektusból sikerül majd körbejárni a témát.
Mindenesetre Petra beszámolóját itt olvashatjátok.

Miután jó nagy késéssel (engem is beleértve), de végre összejöttt a tömeg, Szigethi Zoli tartott előadást Dizájn és intelligencia címmel az intelligens otthonok nagyszerűségéről. Abszolút átéreztem, amit mond, hiszen én is minden nap szembesülök vele, hogy a házunk okosabb, mint én…

Az előadás végeztével a wc-ben töltöttünk pár nagyon kellemes percet Anitával és Petrával. A wc önmagában is nagyon szép volt, de remek jót játszottunk a kapcsolásra bemattuló ajtóval is. Csodálom, hogy nem csaptak a kezünkre…

Aztán Viki (mint művészeti tanácsadó és tervező) előadását hallhattuk a kubus design dizájnjáról.

Aztán, ahogy kicsit oszlott a tömeg és kezdett a koktélbár és az ennivalós tányérkák környékére átcsoportosulni, végre tudtam egy-két nagyon rossz fotót csinálni az üzletről. Ez az ujjlenyomatos lámpa lenyűgözött, de sajnos a kép nem adja vissza a lámpa frappánsságát.

Ezek a lámpák is nagyon helyesek voltak.

Újabb előadás a kvízkérdések kitöltéséhez szükséges információkkal, így a tömeg ismét hatalmasra dagadt az üzletben. Jó kis plafon, mi?

Közben lefotóztam a kirakatra ragasztott forgalmazott termékek listáját, ha már úgysem fértem be.

Majd kis pihi következett, ami hosszabbra nyúlt, mint a szervezők tervezték, mert 5 csajszi lefoglalt egy teljes kanapét hosszú percekre, míg mindenki gépével mindenki mindenkiről csinált mindenféle képet.
Balról jobbra Viki, Noémi, Petra, Aletta, Anita. Tök helyesek vagyunk együtt, nem?
És akik nem tudtak jönni: Edina, Kinga, Emese, Melinda. Reméljük legközelebb (vajon mi lesz legközelebb?) ők is ott lesznek.

Na ez egy vicces jelenet volt.

Miután végre abbahagytuk a fotós projektünket, eljöhetett a sorsolás ideje és természetesen nem nyertünk semmit.

Még egy kis beszélgetésre maradt idő, de aztán azt vettük észre, hogy záróra, csak mi vagyunk és a szervezők, ezért mindenki +2 kubus design mignonnal megspékelve hazakullogott.

Én várom a következő találkozót, mert vicces volt és tanulságos. Nagyon jól éreztem magam olyan emberkék között, akiknek legalább olyan fontos a dizájn, a szépség és a harmónia, mint nekem.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban