Blog

Szavazz rám: diplomamunkám az Építészfórumon!

Megragadom az alkalmat, hogy a blogomon a diplomamunkámnak kampányoljak picit. Sokan már szavaztak rám az ismerősök közül a 2010 Média Építészeti Díja versenyen, annak ellenére, hogy a szavazáshoz regisztráció szükséges és a regisztrálás néha akadozik (leginkább hétköznapokon). Egyszer már feltettem egy kis ízelítőt a blogra, majd a diplomavédés után a teljes munkát is közzétettem makettfotókkal együtt, így már sokan biztosan látták a diplomát is tudják is, miről szól, de aki nincs tisztában a dologgal, annak leírom most pár sorban, hogy miért is kellene az én munkámra szavazni és a folytatás után pedig, hogy hol tehetitek ezt meg.

A diplomamunka lényege: lehet csinos üzemcsarnokot is tervezni, ráadásul úgy, hogy az épület közben környezettudatos, a fenntartható fejlődést szolgálja, évente cserélhető a dizájnja a helyben készített homlokzat burkolólapok változtatásával, ráadásul szemét megy be az üzembe és dizájncuccok jönnek ki, amik utána megint újrahasznosíthatók.

Nagyon hálás lennék, ha kapnék pár szavazatot Tőletek az építészfórumon meghirdetett Média Építészeti Díja 2010 versenyen a diplomamunkámra! Jó lenne bekerülni az első 7-be. Egy e-mail címről csak egyszer lehet szavazni és a szerverek túlterheltsége miatt úgy néz ki, csak hétvégén érdemes regisztrálni és szavazni. Október 25-ig tart a verseny, addig érdemes és lehet próbálkozni ahány e-mail címről csak tudtok. A diplomára itt tudtok szavazni.

http://www.epiteszforum.hu/node/16967

A diplomamunka címe: Hulladékhasznosító kompozit-manufaktúra.

Ha a demo verzión kívül a színes-szagosra is kíváncsiak vagytok, ahogy fent is írtam a blogomon megnézhetitek a diplomatablókat és a makettet, ha még nem láttátok:

https://www.hna-design.hu/blog/?p=4919

Ha valakinek beszorul a regisztrációja, írjon ide és azonnal segítenek a lányok a net túlvégén!

editors@epiteszforum.hu

Kérnék mindenkit, aki szavaz, hogy nyomjon egy x-et az Emlékmegőrzőre is, mert szomorú lenne, ha egy ilyen színvonalú munka nem jutna be a 7 legjobb közé!

Aki szavaz ránk és ír nekem e-mailt vagy ide kommentet, az nyerhet egy egyedi álomlámpa számítógépes tervet megvalósítási utasításokkal! A napokban mindent megtudhattok majd a lámpáról is klassz tervekkel és képekkel illusztrálva moncsiga felajánlásával!

Köszönjük előre is mindenkinek!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban