Blog

Legújabb buli a trambuli(n)

Jó-jó, tudom, hogy vége a nyárnak, sőt, már jócskán benne vagyunk az őszben is, de most van időm írni az idei nyár tapasztalatairól, arról, hogy a környékünkön, kint a természet lágy ölén, a kertesházak boldog tulajdonosai – gondolom a Decathlon közelségének köszönhetően – sorra lepték meg gyermekeiket szebbnél-szebb, nagyobbnál nagyobb trambulinokkal. Alig egy-két évvel ezelőtt még a háló nélküli bőven menő volt, de úgy látom, az már rendesen idejétmúltnak számít. Persze az is lehet, hogy az óvatos szülők ezt a körbehálózott verziót azért preferálják jobban, mert kevésbé balesetveszélyes. Mindegy is, mi is az ok igazán, a lényeg az, hogy ha trendik akarunk lenni és van miből és van hova, akkor lepjük meg gyermekünket egy trambulinnal. Igaz, hogy csak percekig fogja használni, de a ragyogó szempár – amit az átadás pillanatában láthatunk csemeténken – feledtetni fogja ezt a kis kellemetlenséget. Persze az is előfordulhat ritkább esetben, hogy gyermekük rendszeresen fogja használni, de ennek meg két hátulütője van. Az egyik, hogy innentől az összes haver nálunk fog hangoskodni, a másik ennek ellenkezője, gyerekünk ki sem jön belőle és nem megy többet gyerekek közé. Ettől függetlenül biztos jó buli a trambulin és reméljük télálló is vagy hogy elég nagy a garázs hozzá, hogy bontás után betegyük oda.

Szép nagy trambulin.

Szép kék trambulin.

Gigaméretű trambulin komplett családoknak.

Szép fehér trambulin.

Jó trambulin kis helyen is elfér.

Biztos csak irígykedek, mert nekem sosem volt trambulinom.

Ikerházba egyből kettőt, ha esetleg nem járnának össze a gyerekek.

Ezt a pár darab trambulint egy 10 perces egészségügyi séta közben fotóztam. Ha minden kertbe belelátnék, szerintem kiderülne, hogy 3 házból 2-ben van.
Ha valakinek vannak személyes tapasztalatai, írja meg nyugodtan!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban