Blog

Boldog 1. szülinapot blog!

Hipp-hopp elszaladt ez az egy év és mivel én végig abban a hitben voltam, hogy 2009. szeptember 26-án indult a blogom, ezért most kerül csak fel a tortácska a vízzel égő gyertyával, de ha visszatekertem volna az elejére a bejegyzéseknek, kiderült volna, hogy szeptember 23-án kezdtem a blogot, közvetlenül Londonból való hazaérkezésünk után, és közvetlenül azelőtt, mielőtt megtudtam, hogy terhesen repkedtem a levegőben. Azóta Ali baba betöltötte az 5 hónapot, a blog pedig az 12-őt.
Remélem még sokáig fogok tudni írni Nektek, és hogy továbbra is olyan rohamosan fog nőni az olvasótábor, mint ahogy eddig tette!

Boldog szülinapot blog!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban