Blog

Mit mivel: nőcis tapéta és urna

Nem tudom, hányan vannak vele tisztában, ezért inkább közzé teszem a hírt, hogy a Fornasetti nem csupán egy a Cole & Son tapéták felhozatalából (sőt a legkevésbé az), hanem egész tárgyak sora, amit a legkülönbözőbb cégek gyártanak, úgy mint a már említett Cole & Son, továbbá a Betony Vernon, Bitossi, Ceramica Bardelli és a Roubini Rugs. A kismillió féle fejekkel teletűzdelt tárgy érdekes és izgalmas színfoltja lehet egy enteriőrnek.

Szándékosan nem terveztem ezekből a tárgyakból enteriőr montázst, mert azt gonolom, hogy a végeredmény émelyítő lenne és nem is hiszem, hogy sokan ráugranának, hogy holnap csinálnak egy hasonló szobát maguknak. Szerintem ezek a tárgyak ha egy helyiségben hemzsegnek, akkor olyan stílus keveredik ki belőle, ami újgazdagnak modern, modernnek meg újgazdag (itt a KIKA és Erős fürdőszobaszalon Versace szettjei villanhatnak be a vájtszeműeknek). Viszont egyesével, kettesével, esetleg hármasával nagyon jópofa összképet eredményezhetnek a Fornasetti-ek.

Lássuk tehát, mi is van a kínálatban:

Tapéta

Urna (nem kell megijedni, ez most nagy divat)

Asztal

Szék

Szekrény (becsukott állapotban)

Szekrény (kinyitott állapotban)

Komód

Szőnyeg

Porcelán

Tároló

Óra

Csempe

DVD tartó

Buksza

Táska

Bizsu

Ez nem tudom mi, de nagyon szép

És végezetül 2  kép 1 full extrás Fornasetti fürdőszobáról

A bejegyzést Petrának ajánlom.

Ti bevállalnátok?

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban