Blog

Tervezd be Nika Zupancot!

Az előző bejegyzés pántlikáiba annyira beleszerettem, hogy amikor Nika Zupanc dizájner tárgyait és bútorait megláttam, azonnal éreztem, hogy az ő pántlikáival is tudnék mit kezdeni.
Férfi olvasóim most nyugodtan forduljanak el a monitortól, mert ami most következik, az mérhetetlenül sikkes, kifinomult, kecses, elegáns és elsősorban LÁNYOS!

Nagyon szeretem a kortárs eleganciát. Erre a szobára tekintve az ember rájön, hogy a modern nem csak minimál lehet, még ha a színei miatt annak is bélyegeznénk. Az összes tárgy Nika-tól van, a tapétán a Didwallpaper-től szerzett jégkockák potyognak, minden más a számítógép műve.

Hogy mi a funkciója ennek a szobának? Azt hiszem egy kortárs villa szalonszobájának titulálnám leginkább, ahol a gyerekjátékoknak is szorítottak a kedves szülők (vagy a házvezetőnő, bébiszitter, komornyik) egy kis sarkot.

Leszedtem a honlapról pár gyönyörű tárgyat és bútort, hogy formáljam kicsit az ízlésvilágotokat. Persze nem mindent, hogy érdemesnek találjátok a honlapot arra, hogy átlinkeljetek rá, de a kötőtűkkel átszúrt üvegbabáért azért haragszom, de nagyon, ezért itt ne is keressétek!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban