Blog

Kedvencem a 2010 BNV és Tér-forma-design lakberendezési kiállításról

A FAB color által Magyarországon forgalmazott Farrow & Ball-tól gyönyörű, egyedi tapétákat, valamint páratlan minőségű és színmélységű festékeket választhatunk a tökéletes enteriőr megalkotásához.
A cég pici, ám de annál inkább meggyőző standja és az azt követő előadása szívembe zárta ezt a márkát egy másodperc alatt.  Bővebben olvashattok a cégről a nyitókép után.

 

A termékek az első mozdulattól az utolsóig a dorseti gyárban készülnek a minőségellenőrzésre nagy hangsúlyt fektetve. A tapétákhoz és festékekhez kizárólag természetes anyagot használnak (mészkő, gitt, lenolaj, kaolin)  és kerülik a káros anyagokat, mint az ammónia, vagy a formaldehid. Tevékenységeiket – a nyersanyag- és energiafelhasználáson át a hulladékgazdálkodásig – a környezetvédelem szempontjából felelősségteljes módon végzik. Minden termékük környezetbarát, és megfelel az EU környezetvédelmi rendelkezéseinek is a festékek VOC- tartalmát (illékony szerves vegyületek) illetően. Ezek a vizes bázisú festékek szinte szagtalanok és VOC – tartalmuk alacsony vagy minimális. Minőségi színezőanyagot és gyantát használnak, ezáltal érik el a mély és ragyogó színeket. A tapéták kiváló minőségű, speciális, sima, fényes bevonatot kapnak, amely bevonat nem változtat a tapéta megjelenésén, de tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszi azt. A tapétáik úgy lettek megteremtve, hogy mindegyikhez készült ugyanolyan vagy hozzá illő színű festék is. Minden minta egyedi textúrájú, amit azzal érnek el, hogy kézi bolyhozásos technikával hordják fel az alapszínt. Erre a rétegre kerül fel egy másik festékréteggel a mintázat vagy a csíkozás, és ez adja a tapéták különleges és egyedi szépségét. A sokféle minta és a több, mint 800 szín közül szinte garantált, hogy mindenki talál kedvére valót.

Az enteriőr fotókon láthatjátok majd, hogy gyönyörű harmóniák hozhatók létre a tapétázás, a falak, a padló és néha a bútorok lefestése által. Érdemes megfigyelni, hogy a szegőléc legtöbbször más színű, mint a padló. Ez külföldön már évek óta nagy divat.

Kültéren is alkalmazható festékeiknek is ragyogó színei vannak. Nincs szebb egy házon, mint egy szép és érdekes színű bejárati ajtó.

Végezetül egy hangulatos kis kerti létesítmény pici költöző barátainknak.

És ami a cég repertoárjában található:

Falfesték típusok:
-matt,
-mosható matt,
-alacsony fényű fa- és fémfesték,
-magasfényű fal-, fa- és fémfesték,
-padlófesték.

Kültéri falfestékek:
-matt falfesték,
-alacsony fényű fa- és fémfesték,
-magasfényű fal-, fa- és fémfesték.

Tradicionális festékek:
-porózus falfesték,
-kazein tartalmú falfesték,
-hagyományos mészfesték,
-színezők ,
-tökéletesen matt fal-, fa- és fémfesték,
-lakkok.

Alapozók, mély alapozók:
beltéri fa alapozó,
-szennyeződés gátló alapozó,
-falfesték alapozó,
-fém alapozó,
-stabilizáló alapozó,
-kültéri fa alapozó.

Tapéták:
-damaszt mintás,
-virágmintás,
-csíkos,
-geometriai mintás.

 

TOVÁBBI KIÁLLÍTÁS BESZÁMOLÓK:

2013 Konyhakiállítás

2012 Design+

2012 Design+ – kedvenc standom

2012 Construma – otthon design

2012 Lakáskultúra élőben

2012 Konyhakiállítás

2012 Lakástrend

2012 Lakástrend – kedvenc stand

2011 BNV – ruhás standok

2011 BNV

2011 Construma

2011 Lakáskultúra élőben

2011 Konyhakiállítás

2011 Lakástrend

2010 BNV

2010 BNV – kedvenc stand

2010 Konyhakiállítás

2010 Construma

2010 Lakáskultúra élőben

2010 lakáskultúra élőben – kedvenc stand

2010 Lakástrend

2010 Lakástrend – kedvenc stand

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban