Blog

Nap képe: jéghegy az irodában

A sok lila után ismét egy kép a loft hangulat szerelmeseinek.
Semmi csicsa, semmi lányos beütés. Ezt a tárgyalót egy fiatalos, tökös csapat irodájában tudom leginkább elképzelni, ahol minimum egy ott dolgozónak a hobbija a jégfal mászás.
Igazából amit én jéghegynek tituláltam, nem más, mint egy a szőnyeg színeit felhasználó antikoltan festett falszakasz, de összeségében azt a hatást eredményezi, mintha a nagyon meleg hatást adó csupasz téglafalat egy nagyon hideg környezet mögé bújtattuk volna. Ez a kékség ráadásul szuper hátteréül szolgál a mustárbarna karosszékeknek.
A közelmúltban volt egy felkérésem színtervezésre, ahol hasonló, de törtebb, acélosabb árnyalatú kéket kombináltam hasonló, de sárgásabb árnyalatú mustárszínnel. Ez a két szín itt meleg környezetben van barnák és terrakották között, ott pedig fekete-szürke-fehér, azaz semleges színek között fognak megjelenni, bár a padló ott is fapadló (nem megváltoztatható adottság). Mindenképpen felteszem ide a képet, ha jól sikerül a végeredmény, hogy összehasonlítható legyen, hol érvényesül jobban ez a színpár.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban