Blog

Mit mivel: hozd egyensúlyba a retrót és a modernt!

Ha úgy alakult az életed folyása, hogy megörökölted a nagypapi vagy a nagymami retrólakását, nehogy azt hidd, hogy minden csak  a követlkező lomtalanítással oldódhat meg!
Sokkal jobb ötletem van! Próbáld meg hazai körülmények között leutánozni a brit dizájner, Zoe Murphy taktikáját, miszerint fogod a bútorokat, visszacsiszolod, felfényezed, majd matricáztatod őket fiatalos, vidám, általad vagy más által tervezett mintákkal és színekkel, kombináld modern szőnyegekkel, hófehér falakkal, a saját, személyes kis tárgyaiddal, melyeket évek alatt gyűjtöttél össze és máris kész a hangulatos modern lakás!


Persze, ha nem örököltél sem lakást, sem retró bútorokat, a képeket akkor is érdemes megnézni, vagy ha tetszenek Zoe bútorai, akkor azokat pedig a neo retró hangulat kedvéért megvenni itt.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban