Blog

Nap képe: kell ennél több?

Éppen következő bejegyzésemhez keresgettem anyagot a mappáimban, amikor erre a szép, nagy és jó felbontású képre akadtam.

Lenyűgözött, hogy egy szinte tiszta fehér enteriőr milyen szép is tud lenni, ezen felül az is nagyon megtetszett, hogy az a kevés apró részlet, ami a képen van, milyen érdekes is.
Csak fél perc bámészkodás után jöttem rá, hogy a mázas téglafalon pusztán keretek vannak és a keretek közti mezőn vastagabb a festék a téglákon, mint a keretek belsejében. Így lehet olcsóbban drágábbnak tűnő hangulatelemet adni a szobához.
A falnak támasztott tárgyak szépek, de nekem mindig a takarítási nehézségek jutnak róla eszembe, ebben az esetben viszont ez sem probléma, ráadásul az alsó polcon ott van a kedvenc újrahasznosító dizájnerem könyve is.
A halvány drappra festett és lakkozott parketta még mindig a kedvenc melegburkolataim egyike.
A kanapé pedig egyszerűen nagyszerű.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban