Blog

Nap képe: szőnyeg a szőnyegen

A mai képen nem a címben szereplő jelenség ugrott be elsőnek, amikor rápillantottam, hanem a sokat emlegetett napocskás motívumok ismételt használata. Néztem a tükrön, a tapétán, az ágytakarón, sőt, felülnézetből még az olvasólámpán is. Gyönyörködtem a paravánban, az odavetett ruhában és táskában, tetszett a puff formája és tulajdonképpen itt döbbentem rá, hogy itt szőnyeg van a szőnyegen. A faborítás, a duplaszőnyeg használat nagyon sokat segít a szoba melegebb hatásúvá és otthonosabbá tételében, jól kompenzálja a hideg penésszöld falszínt és a feketét. A további érdekesség a fa éjjeliszekrényhez párosított faerezetes lámpabúra, famintás párna és ágytakaró használata, melyek kárpótolnak a duplaszőnyeggel elvett területekért.

Vállalkozószellemű olvasóim, itt az alkalom, lehet bátran halmozni a melegburkolatokat, de vigyázat! Padlófűtéses házban lakók ne csinálják utánuk, mert jelentősen lecsökkenti a fűtés hatásfokát!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban