Blog

Black&Decker – Praktiker barkácsmester verseny 2010

Tegnap teljesen véletlenül futottunk bele a Black&Decker és a Praktiker által közösen meghirdetett barkácsversenybe a budaörsi áruháznál.

Igazából ritkán lehet engem rávenni, hogy ilyen reklámakciókon részt vegyek, de ezúttal kivételt tettem Alex miatt. Az egyik kedvenc sportja jelenleg ugyanis a foci, és a promóció lényege az volt, hogy aki részt vesz a három feladatból álló „versenyen” az kap egy narancssárga-fekete Black&Decker feliratú focilabdát. Azt gondoltam, 5 percet megér! 🙂

Három feladat volt:
– sacc/kb. alapon le kellett vágni egy gerendából egy 200 grammos darabot – ezt 196 grammal teljesítettem,
– egy szabályos hatszöget kellett kivágni rétegelt lemezből – itt egyetlen oldal nem volt tökéletes, de a másik öt igen,
– időre kellett behajtani 5 csavart – ez tizennégy másodperc alatt sikerült.
Úgy láttam, hogy az eredményeimmel kb. második voltam. Megkaptam a labdát, örültünk, hazajöttünk.

Íme az első nyereményem (további izgalmak a cikk folytatásában!), amely minden résztvevőnek járt. Nem fújtam még fel, majd csak Alexszel együtt, ha hazajön a nyaralásból.

Ma hívnak a Praktikerből, hogy megnyertem a versenyt és mehetek az ajándékomért! Nem igazán értettem, de kiderült, hogy pontokra konvertálták az eredményeket, és így összesítésben én lettem a legjobb a területi versenyen! 🙂 A nyereményem egy akkus csavarhúzó-készlet volt, és egy Black&Decker ajándékcsomag. Úgy látszik a mászóvár építés jó edzés volt!

Ráadásul kiderült, hogy ez egy országos promóció, így valamennyi Praktiker áruházban voltak, vagy lesznek a következő  hetekben versenyek, ahonnan a helyi győztesek mehetnek az országos döntőre szeptember 25-én. Ezúton hívom fel barkácsoló kedvű férfitársaim és a hölgyek figyelmét a versenyre, csak nyerni lehet, ha mást nem, egy focilabdát a gyereknek, a döntőben pedig már nyaralást, robogót, szerszámcsomagot!

További nyereményeim, melyek már csak a területi verseny győzteseinek járnak.

Íme „Ő” közelről. Pont jókor nyertem, mert épp kimúlt a régi.

Az alábbi linken található az akció ismertetője: http://www.praktiker.hu/praktiker-international/html/hu_HU/456459/index.html#anker_456459

Találkozunk a döntőben? 😉

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban