Blog

Mit mivel: képkeretes tapéta és szőnyeg

A most követlező bejegyzésemmel egy új rovatot szeretnék elindítani. A dolog lényege az, hogy a való világban, vagy internetes felfedezőtúráim során jártamban-keltemben néha ráakadok olyan termékekre, amikről talán még a fejlesztőik sem tudják, hogy ugyanazt már valaki előállította, akár ugyanabban a termékcsoportban, akár egy másikban, vagy ha tudja is, képekkel még nem illusztrálta. Ilyenkor az a helyzet áll elő, hogy nem kell tovább gondolkodnunk azon, mit mivel is párosítsunk, hanem egyszerűen csak mindenáron meg kell szereznünk őket.  Ebben a rovatban ilyen kiegészítőket, bútorokat fogok bemutatni, képekkel illusztrálva, hogy mit-mivel érdemes párosítani. Természetesen ha valaki nem találja meg mindjárt álmai tapétájának, bútorszövetének, szőnyegének, vagy egyéb kiegészítőjének párját, esetleg önmagát nem érzi elég magabiztosnak ahhoz, hogy döntsön, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a lakberendezők munkája erről is szól: megkeresni az ügyfelek számára azokat a kiegészítőket, amik végül egy harmonikus egésszé alakítják az enteriőrt. Ha valakinek ilyen jellegű segítségre van szüksége, akkor keressen meg minket!

Visszatérve a bejegyzés témájához: aki keres az talál! Győződjetek meg róla a saját szemetekkel milyen szép is együtt a sokak által kedvelt Graham & Brown Frames tapétája és a Designerrugs Saffron Frames kollekciója! 

A tapéta csak fekete-fehér színben létezik, pontosan azért, hogy kedvünkre dekorálhassuk akár ceruzával, zsírkrétával, filctollal, egyéb rajzeszközzel, akár valódi képeinket felragasztva,  felszegelve. Természetesen lehet az egész szobát kitapétázni vele, de én személy szerint nem javaslom, nehogy túlságosan mozgalmassá, zavaróvá váljon életterünk. Esetleg kis helyiségek esetében érdemes mind a 4 falon körbefuttatni a tapétát, mint a jobb alsó képen látható wc falán, de itt sem a padlótól a plafonig tapétáztak csak kb. 1 méter magasságtól felfelé.

Gyerekszobába ideális gyerek játszószőnyeg a kontrasztos drapp alapú verzió, ami akkor jó választás a szőnyeg színének semlegessége miatt, ha esetleg a lurkók élnek a lehetőséggel és telis tele firkálják a falat saját képeikkel, így nem lesz a szokásosnál is mozgalmasabb a gyerekszoba.

A meleg drapp színű szőnyeg kellemesen harmonizál az oszloppal és a szőnyeg enyhe zöld beütése jól mutat a szoba kiegészítőivel.

A sötét antracit színű falszakasz és kandallóöböl színe ismétlődik a szőnyegen és az ágy kellemes krémszíne a mintákban.

A gyerekszoba natúr fa bútoraihoz szépen illeszkedik a mészkőszínű szőnyeg a bézs mintáival.

A hangsúlyos étkezőbútor és kiegészítői megkívánják a hangsúlyos szőnyeget is.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban