Blog

Divattervezők az enteriőrök világában

A mai cikkem témájához egy kicsit kalandos úton értem el.

A dolog úgy kezdődött, hogy moncsiga küldött nekem pár érdekességet a mai nap során, amiből az egyik képen szereplő mintás hokedli igen megtetszett. Elmentem hát kideríteni, hogy ki tervezte, és ez a bizonyos tervező mi mindent tervezett még. Az Ausztráliában ünnepelt celebnek számító, kyotoi származású tervező neve Akira Isogawa. Kutakodásom során kiderült, hogy saját honlapján kizárólag fő profiljának termékei, azaz ruhái láthatók, pedig tervez mintákat bútorokra, szőnyegekre, és ki tudja, még mi minden másra is.

Miközben a szőnyeges honlapon keresgéltem, hívtam moncsigát, hogy nézze meg Ő is, milyen klassz oldalra bukkantam, de rosszul diktáltam be a címet, így a google egy egész más oldalt dobott ki neki. Sebaj, mindig jól jön egy-két betépett művész képe, ha alternatív lakások tervezésére és renderelésére kerül sor. Így rögtön két legyet ütöttünk egy csapásra.

Rászántam egy éjszakát Akira dolgaira, és sikerült olyan összeállításokat készítenem, amelyeken kellemesen harmonizálnak egymással a ruhák és a bútorok, na meg a szőnyegek. Nézzétek!

És a hokedlik után a szőnyegek.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban