Blog

Falon csúszó ajtó (repost 11)

Most egy műszaki problémákat felvető falon csúszó ajtót szeretnék bemutatni, amit annak idején a Dornob oldalán találtam, de sajnos a mai napig nem jöttem rá a pontos működési mechanizmusára. Megköszönném az építő jellegű észrevételeket, javaslatokat műszaki beállítottságú vagy akár barkácszsonglőr olvasóimtól, de az sem baj, ha egy ajtógyártó cég írja meg kommentben, hogy hogyan is képzeli el ennek az ajtónak a működését, működtetését!

Lehet, hogy nem is csúszik, hanem gurul?
„Fiókvasalat” biztos nincs az ajtó mögött, mert behúzás után látszana a falon, de akkor mi tartja egyenesben és mitől nem karcolódik össze a fal, a padló és a plafon vagy miért nem tér le a „pályájáról” az ajtó?

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban