Blog

A rózsaszín Eames szék (repost 10)

Annak idején a másik blogon, ahová egy éve firkálgattam ez a kép csak egy nap képe volt, de most úgy éreztem, hogy ez a szék ennél egy kicsit többet érdemel. Ha már újrahasznosulnak a kidobott bejegyzések, legalább hasznosuljanak teljes pompájukban.

Már önmagában a szék is nagyon szép, de a környezetét alkotó törtfehérekkel, barnákkal, zöldekkel és a fém picinyke megcsillanásával ez a klasszikus darab tökéletes harmóniát alkot. A vintage stílusú háttér nagyon jól áll ennek a széknek. A kép varázslatos kombinációja a réginek és az újnak, a semleges és a feltűnő színeknek. A kompozíció úgy nagyszerű, ahogy van.

A képek a Factory20 oldaláról vannak. A szék sajnos már elkelt. Érdemes ezen az oldalon körülnézni. Döbbenetes dolgokra lehet ott akadni, ha elég türelmesek vagyunk a honlaphoz.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban