Blog

Színes gyűrt bútorok (repost 2)

Azoknak ajánlom ezeket a szokatlanul gyűrt ülőalkalmatosságokat, akik szeretik a színes és érdekes bútorokat.  Valószínűleg csak díszei lehetnek egy-egy enteriőrnek, mert minden jel arra utal, hogy nem igazán kényelmesek, hacsak nem valami fura strapabíró emlékező szivacsból készültek.

A cég azzal kísérletezik, hogy sorozatgyártással állítson elő egyedi termékeket. Ezt úgy érik el, hogy a PUR kompozitból öntött bútoroknak az eredeti, tökéletes formáját rétegenként “növesztik”, öntik, és hagyják, hogy az anyag öntési tökéletlensége során a bútor deformálódjon. Mivel az új réteg az előző réteg apró hibáira épül, így a hibák a folyamat során hatványozódnak, mire a bútor végére érnek a forma teljesen átalakul. Így jutunk el a zöld szabályos “pí”-ből a kék szabálytalan “pí”-be.

A cikket itt találtam.

A képek innen vannak.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban