Blog

Diploma 2010 SZIE-YMÉK

Elnézést kérek kedves és lelkes olvasóimtól, hogy így lecsökkent a napokban a post-ok száma és mérete, de sajnos az elmúlt másfél évben mindig háttérbe szorított diplomamunkámat most már akkor is be kell fejeznem, ha nem akarom.
Egyébként pénteken kellett leadni, de hétfőig kaptunk haladékot a hiánypótlásra és hát van mit javítani sajnos, így most nem is töröm magam azzal, hogy feldobjak valami érdekes és új témát, hanem egyszerűen ide pattintok egy-két kellemes kis képet a diplomatervből ízelítőül. Június 21-én van a védés. Ha sikerül a védés – magyarul építészeti szempontból értékes a mű – akkor részletesebben is bemutatom. Ha nem, akkor is, legfeljebb csak a magunk örömére.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban