Blog

Fiókos szék

Kedves Olvasóim!

Ha mostanában csak A nap képei és apróbb szösszenetnyi okosságok lesznek a blogon, azt nézzétek el nekem, idő hiányában ugyanis csak ennyi fog tőlem kitelni.

Pénteken kell leadni a diplomámat, amit már másfél éve halogatok és tovább már sajnos nem lehet, mert mifelénk a témák képesek és megromlanak. Ha túl sokat látják a tanárok ráunnak és egyszer csak már nem kíváncsiak rá többet.
Ezért most ezerrel megy a tablók készítése, amiknek leadása után következik majd a diploma megvédése és az államvizsga.
Kicsit izgulok, mert Ali baba mellett sok mindenre van időm, de a magolást még nem próbáltam. Ki ne derüljön, hogy azt nem tolerálja a baba.

A sok beszéd után következzen végre a mai okosság, egy jópofa kis fiókos szék. Ha most állnék székbeszerzés előtt, valószínűleg ilyet csináltatnék, csak persze színesebb kiadásban, ugyanis itthon minden alkalommal gondot okoz jegyzetpapírok és toll előkerítése, ha mondjuk egy telefonszámot kell hirtelen felírni.
Azt gondoltam, hogy az előszobánkba gyártatott téglalap alapú „vályú” majd elnyel ilyesmiket is, de a kulcsok, zseblámpák, mérőszalagok, lézeres távmérők, napszemüvegek… között elvesznek az apróbb dolgok, nem is beszélve arról, hogy rumlis hatást keltenek az ilyen jellegű gyűjtemények. Ez a fiók ellenben nagyon szépen és kultúráltan rejti el a kisebb használati tárgyakat.
A tervezője, Lewis Taylor szerint akár éjjeli szekrényként is alkalmazható.

Akinek tetszik, irány az asztalos!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban