Blog

Modern hűtők régi színes köntösben

Ma valami szépre, színesre és izgalmasra vágytam az elmúlt napok rettenete után, ezért elővettem a mappáimból a kedvenc színes hűtőimről gyűjtött képeket.

Ha valaki minimál lakást szeretne, vagy modernt, nem biztos, hogy a beépített, vagy a króm színű hűtőn kívül másra is gondolna, de a következő összeállítás remélem meggyőzi arról, hogy ezek mellett a hűtők mellett nem lehet csak úgy elmenni és nem is lehet azt állítani róluk, hogy nem valók egy modern, letisztult lakásba.
A nyitóképem vidám, fiatalos, modern stílusú, de lesznek a képek között klasszikus, eklektikus, modern és minimál stílusú konyhák is.
Igyekeztem színek szerint rendezni a hűtőket, hogy szebben mutassanak egymás után.
Belsőépítészként mindenképpen azt javaslom, hogy ha elég tágas konyhával rendelkezünk és a nagy hűtőket is szeretjük, akkor mindenképpen vegyük figyelembe ezeknek a retró hűtőknek a létezését, mert alkalmazásukkal a konyhánk egy szokatlanul különleges és szép „bútordarabbal” lesz gazdagabb.

Ugyanaz a hűtő matricával díszítve.

Jól mutat az előszobában is.

Ő egy modernebb típus, de elfér itt a többi között.

Jól néz ki a modern letisztult enteriőrökben is.

Az idei divatszínnek egy világosabb árnyalata.

Pepe a türkizkék konyhájának a szerelmese. A konyhánk ennél azért sötétebb türkiz, de ha lehetne hozzá illő színű Kitchen Aid holmikat kapni, azonnal megvenné őket.

Végül egy érdekesség. Ilyen volt – ilyen lett.
Régi hűtő új köntösben. Újítsuk fel, akár egy autót!

Vagy vegyünk egy hűtőt autóval együtt!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban