Blog

Modern lakás klasszikus elemekkel fűszerezve

Ez a jópofa lakás számomra egy állatorvosi ló.
Miért is?
Azért, mert benne van számtalan olyan dekorációs elem, amelyről évek óta gyűjtögetem a képeket, és vagy már tettem fel róla bejegyzést ide, vagy pedig ezután fogok feltenni.

Ami miatt említésre méltó még ez az enteriőr, hogy nagyon ügyesen, modern hangvételnek álcázza az eklektikát, amely így férfiak vagy kevéssé befogadó személyek számára is emészthetővé válik.
Ezt egyrészt azzal éri el, hogy sok benne a fehér és világos szín, az összes padlója műgyanta padló, a kertjében betonbútorok vannak, másrészt sok benne a különleges modern bútor, a meghökkentő tárgy és az érdekes dekoráció a falon.

A betű a képeken mint dekorációs elem mindig is tetszett nekem. Valószínűleg az író őseim miatt. A dédpapám emlékházában gyermekkoromban sok időt töltöttem, és ott számos levél és írás volt bekeretezve a falon. Mindig szerettem megállni előttük és nézegetni őket.

A meztelen nők a falon kevés férfit hagynának hidegen, de a lepkés dekorációt is sokan szeretik. Nálam legalábbis sokan kötnek ki a keresőkből, akik lepkékre „vadásztak”.

Újabb betű, újabb izgalmas kép, és némi modern nipp is megjelenik.

A lakás félig-meddig nyitott gardróbja számomra is új. Mindenesetre nekem nem lenne elég egy ekkora polc…

Ezt a fürdőszobát, amely egyben gardrób is, csak egy boltív választja el a hálószobától. Megmondom őszintén, szerintem ez a helyiség nem sikerült olyan jól, mint a lakás többi része, mert igazából ez egy szoba lett egy káddal, nem pedig egy szobaszerű fürdőszoba, amely oly nagy divat napjainkban.

Mindenesetre a kád és a bútorok mesések. Ez a leginkább klasszikus helyiség az összes közül.

Én ezt a helyiséget azt hiszem, nem fotóztam volna le…

A lépcsőház egyszerű és mégis hatásos.

A fürdőszoba szép, tiszta és világos.

A gyerekszoba sem unalmas babás.

A hálószoba bútorai és kandallói nagyon különlegesek. Szeretnék majd egyszer egy ágygyűjteményt is összeállítani, mert ez az ágytípus nem fért bele a különleges klasszikus és modern ágytámlák összeállításába.

Az ehhez hasonló festmények is mindig lenyűgöznek.

A reflektorok is nagyon jó dekorációs elemek, a nemzeti zászlóról, az agancsról és a koponyáról már nem is beszélve. És hát még a kandallókról sem írtam, pedig hálás, örökzöld téma.

Ez a fajta könyvesbolti könyvespolc is remek ötlet egy magánlakásban. Kevés könyv fér el rajta, de a legszebb darabokat vétek is eldugni.

Az újrahasznosított öntöttvas radiátor is nagyon különleges.

Nemzeti zászló, színes minikoponya, fehér minitrófea, különleges festmény, izgalmas éjjeli lámpa, áttört bútor. Mind-mind egy új bejegyzésért kiált.

Valószínűleg sokan vágynak egy ilyen napfényes dolgozószobára. Színdinamikai szakmérnököknek különösen ajánlott, főleg ha az ablaka észak felé néz, mert így kapjuk a legszínhelyesebb színeket a rajzasztalunkon.

Az álmennyezet, a csillár és a régi ajtó mint dísz igazán különlegessé teszi ezt a szűk folyosórészt.

Ez a hökkenetpiros hobbiszoba pedig a lakás ékessége. Szerintem.

A betű mint dekorációs elem a konyhában is megjelenik.

Az étkezőasztal körüli különböző székek pedig az egyik korábbi kedvenc bejegyzésem.

A színes hűtők is mindig lenyűgöznek. Őket is régóta gyűjtöm.

A napsugaras tükröket szintúgy. Azóta készült róluk egy külön bejegyzés.

Az órákról is megemlékeztem már az egyik postomban.

A modern lépcsők különleges korláttal is terítéken voltak már itt a blogban.

A modern nippek is egy nagyon érdekes, bár kevéssé hálás téma manapság. Nehéz eltalálni, hogy hol húzódik meg a jó ízlés határvonala.

Ez a kerttel egybeolvadó télikertszerű nappali nagyon kellemes.

A kert pici, de nagyon barátságos a sok kő, tégla és betonbútor ellenére.

Kerti tükör a tér tágítására. Azt hiszem, ilyet sem gyakran látni.

Búcsúzóul az aprócska, ám annál különlegesebb terasz képe.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban