Blog

Egy ultramodern lépcső és az ő korlátja

Erre a lépcsőre most akadtam rá. Egyszerűen gyönyörű.
Épp ilyesmit terveztünk Pepével az egyik lakásba, azzal a különbséggel, hogy ott a lépcsőfokoknak élvilágítása is van, de hasonlóan találkozik a felső korlát az orsótéri oszlop tetejével, és az is hasonló ehhez a lépcsőhöz, hogy hajlított fém korlátja lesz. Jó lett volna, ha előbb rábukkanok erre a képre, mert akkor nem kellett volna annyit magyarázni a kivitelezőknek. Hiába volt lépcsőterv műszaki adatokkal, látványtervekkel, ha Magyarországon nem épp ilyen lépcsők készülnek, így az átlaghoz szokott kivitelezők nehezebben boldogulnak ilyen esetben.
Azt a lépcsőt is természetesen felteszem majd, ha teljesen elkészül, de most még csak félkész fotók vannak róla. 1-2 helyen még nincs befejezve, eldolgozva.

A lépcsőnek nagyon jó az anyagválasztása, szépek a színei, a formái.
Igazán szépen megtervezett lépcső, ahol figyeltek az ergonómiára: a fellépés- és belépés magasságra, a korlátmagasságra, a lépcső szélességére.
Ezen a lépcsőn én is szívesen közlekednék le és fel.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban