Blog

Színtelen modern lakás fiúknak

A kettővel ezelőtti cikkemhez szánom párnak ezt a bejegyzést, mintegy ellenpontként. Amennyire csajszis volt az a színes, eklektikus lakás, annyira modern, dögös, pasis ez a ház.

Nincs benne sok szín, ezért nagyon nyugodt az egész enteriőr. A fehér, fekete, barna színeken kívül szinte más nincs is, de szemmel láthatóan nincs is rá szükség, hiszen ez a lakás így tökéletes, ahogy van. Szellős ott, ahol szellősnek kell lennie, praktikus ott, ahol annak kell lennie, világos ott, ahol kicsik a terek, és sötét színek dominálnak ott, ahol van a sötét színek számára tér és elég fény, hogy ne boruljon fel az egyensúly.
A leginkább az tetszik, hogy sehol semmi felesleges dolog nem rondít bele az összképbe. Minden tárgy, sőt még a dolgozószoba is el van rejtve a neki szánt szekrénybe.
A fehér műgyanta padlót már sokszor említettem. Ebben az esetben is telitalálat.
A ház kívülről is nagyon tetszetős. Régóta csodálom a budaörsi mentőállomást, mert ilyen burkolatú házat testközelből csak ott tudok nézegetni. Sajnos a környékünkön ilyen típusú házak nincsenek.

Ez a bejegyzés inkább férfi olvasóimnak szól, de azért szerintem lesznek olyan hölgyek is, akik elfogadnának egy ilyet.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban