Blog

A ruha, a cipő, a táska és a kalap, mint dekorációs elem a lakberendezésben

Az előző bejegyzésen felbuzdulva – és ígéretemet betartva – tegnap este összeszedtem azokat a képeket a gyűjteményemből, amelyeken a dekorációt biztosító tárgyak a szokásostól eltérően különböző női ruhadarabok és kiegészítők.
Először csak a vállfán lógó női ruhákat gondoltam egy csokorba rendezni, de szembejöttek olyan képek is a keresgélés során, mint például ez a nyitókép, ahol nem csak ruha lóg vállfán, hanem egy cipő is pihen a cipősdobozon és kalap, meg egyéb textilnemű is található a szekrény tetején. Ezeken kívül néha egy-egy szép táska is megjelent, vagy ami ugyancsak érdekes, az az, amikor a tapéta ábrázol cipőket, ruhákat vagy netán egy festmény, kép, árnykép… Mindegyikre találtam szebbnél szebb példákat, jó sokat, mindenféle stílusú enteriőrökből, tehát ne higgyük azt, hogy ez kizárólag a lányos szobák kiváltsága, vagy az eklektikáé. Akár az etnikus, a retró, a klasszikus, a skandináv, a keleti, a loft, a glamour vagy a legmodernebb stílusú otthont is lehet ilyen tárgyakkal dekorálni.
Hamarosan megjelenik egy másik cikk egy másik blogon, Dekorellánál, ugyanebben a témában, csak más megközelítésből az érdekesség kedvéért.
Kellemes olvasgatást kívánunk!

A SOROZAT TOVÁBBI RÉSZEI:

A zsák, mint dekorációs elem a lakberendezésben

A próbababa, mint dekorációs elem a lakberendezésben

A ruha, a cipő, a táska és a kalap, mint dekorációs elem a lakberendezésben

A trófea, mint dekorációs elem a lakberendezésben

A koponya, mint dekorációs elem a lakberendezésben

Az erdő, mint dekorációs elem a lakberendezésben

A képkompozíció, mint dekorációs elem a lakberendezésben

A ragasztószalag, mint dekorációs elem a lakberendezésben

A képregény, mint dekorációs elem a lakberendezésben

A gyémánt, mint dekorációs elem a lakberendezésben

Az ember, mint dekorációs elem a lakberendezésben

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban