Blog

Nap képe: eklektikus zöld komód

Ma azért csak egy nap képét teszek fel, mert ezzel a képpel szeretném megelőlegezni azt a 3 részes sorozatot, amely eklektikus szobabelsőket mutat majd be. A 3 rész eklektikus nappaikból, étkezőkből és hálószoba-fürdőszobákból áll majd.

A domináns szín a fehér, melyet színes bútorokkal tarkítottak, de megjelenik egy-két teljesen színes enteriőr is. Túlnyomó részt antik ihletésű bútorok töltik be a tereket, de mindenképp ultramodern, contemporary lakásbelsőkről lesz szó.

Ez a kép nem feltétlenül egy jól sikerült étkezőt mutat be, hiszen a kert zöldje elnyomja a belső teret, pedig az önmagában is elég domináns lenne, így együtt a kül- és beltér már túl zizegős. Talán, ha lemondtak volna a rózsaszín csillárról, akkor minden rendben lenne, de így még nekem is picit sok. A post-okba igyekeztem olyan képeket beválogatni, ahol az izgalmas formájú és színű bútorokat nyugodt háttér emeli ki.

Eklektikus szobabelső.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban