Blog

Nap képe: PS fotel lila komóddal

Ma egy hangulatfotót teszek fel, ami a lila nappalikból kimaradt, hiszen ez csak egy nappali részlet, de nappali részletnek nagyon kellemes. A komód a halvány rózsaszínes lilától a sötét padlizsán színig 4 önmagában is kellemes színt vonultat fel, de ennek a sok fehérnek a társaságában ezek a színek így együtt is nagyon jól mutatnak. Érdekes részlet, hogy a komódnak 3 része ajtós és egy része fiókos, de legalább 3 fiókja van, így visszatérő szám lehetett a 3. Ennek a komódnak az alját a lábat összekötő keresztrúd is erősíti, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy ha egy ilyen széles tárolóbútort például papírokkal, iratokkal, albumokkal teszünk tele, akkor nem elég a 4 láb, középen is szükséges egy plusz megtámasztás elöl és hátul is, különben behajlik az alja. Ezt csak azoknak üzenem, akik hasonló méretű bútort szeretnének gyártatni és nem plüssállatokkal szeretnék teletenni.
Az átlátszó polisztirolcsövekből komponált fotel pedig egy külön blogtéma is lehetne, annyira különleges és egyedi. Az ülőlapja biztosan kellemesen rugózik, a földre hulló „oldalrész” pedig nagyon szokatlan, hiszen minden más esetben a gyártók összeillesztenék a fotel alján a csöveket, mert így nyilván hővel és egyéb technikákkal formára kellett igazítani, hogy ne kifelé, hanem befelé álljanak a lelógó részei. Nagyon szép kép, szeretem nézegetni.

A nap képe

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban