Blog

Törökbálinti családi ház – 350 nm

A következő képek egyik legfontosabb folyamatban lévő munkánkról készültek. Mint minden ház, valószínűleg 100%-osan sosem lesz kész, de azért dolgozunk az ügyön rendületlenül.
Mint láthatjátok, a fotók home minőségűek, a munka pedig erősen munkaközi. A házról annyit érdemes tudni, hogy a földszinti lakószint unisex, a lépcsőház és az emeleti munkaszint (beleértve a lila mosókonyhát is) pedig női szint, ahol színes metálfalak és itt-ott kristályok burjánzanak. A ház tervezésében is részt vettem, így elmondhatom, hogy a ház minden helyisége a lakók minden igényét kielégíti. A történet tanulsága tehát az, hogy ha olyan „szerencsések” vagyunk, hogy nem kész házban lakunk, hanem építkezünk, akkor  jó időben keressünk fel leendő otthonunk kialakítására szakosodott embert (lakberendezőt, belsőépítészt), lehetőleg még a ház tervezésének folyamatával egy időben. A képen egy üveghíd látható a dupla légterű nappaliban.

Nappali egyik fele, vendégfogadó rész.

Nappali másik fele, olvasó rész.

Előszoba.

Étkező.

Konyha.

Vendég wc.

Gyerekfürdő.

Gyerekbarát gyerekfürdő.

Gardrób.

Hálószoba.

Dolgozó szoba.

Hajtogatott lépcső.

Lépcsőház.

Dolgozó rész, szalon.

Mosókonyha.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban