home n architecture design blog

Törökbálinti kozmetikai szalon – fotók

Referenciák

Törökbálinton egy pici, ám annál barátságosabb és kellemesebb kozmetikai szalon várja ezentúl a szépülni vágyókat, ez pedig nem jás, mint a be-you-tiful!
A szalon gyorsan, de annál biztosabb kezekkel készült, mert a közös munka teljes egyetértésben zajlott, a környékbeli mesterek pedig igyekeztek gyorsan és rugalmasan rendelkezésre állni, hogy a helyiség mielőbb elékészülhessen. Az alapok ugyan adottak voltak (hiszen bérelt helyiségről van szó), de úgy gondolom, sikerült minimális átalakítással (egy átjárót keskenyítettünk, és új ezüst üveg tolóajtót csináltattunk hozzá) maximálisan kellemes hangulatot létrehozni a leharcolt helyiségből. Ehhez nem kellett más, csak egy szép tapéta, néhány új bútor, például egy pompás kanapé, három új lámpa, egy nemes anyagból készített térelválasztó függöny, pár méternyi izgalmas, gyöngyös spagettifüggöny, némi kristály, tükör, üveg és dekoráció.
Köszönet a megbízásért Szerénának, akinek ezúton kívánok sok-sok vendéget a munkájához! 🙂
A törökbálinti aprócska kozmetikai szalonunk látványterveit, hangulati lapját és alaprajzát előző bejegyzésünkben már láthattátok. A bejegyzésért katt IDE!

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

Leave a Reply

4 × három =