Karácsonyi trend 2011/2012

Dekoráció, Stílusok, Színharmóniák

Pár nap és itt van a Karácsony.
Nagyon hamar eltelt ez az egy év megint.
Mivel a következő év sem fog ennél lassabban telni, sőt, ahogy az öregek mondják, ahogy öregszünk úgy pereg egyre gyorsabban az élet, ezért már most felteszem a kedves olvasóimnak a jövő karácsonyi trendeket, hiszen semmi perc alatt aktuálissá válik, legfeljebb jövőre a 2012-2013-as trendhez belinkelem Karácsony előtt ezt a mostanit, hogy legyen viszonyítási alap, hogyan és merre is változik a világ és azok akik trendi karácsonyfát szeretnének, még utolsó pillanatban beszerezhessék a divatos színeket, díszeket és otthonszépítő dekorációkat.

A BŐKEZŰ TÁJ egzotikus, finom és extravagáns. A díszítéshez gyöngyöt és drágaköveket használ.  Ázsiából és Afrikából importált kiváló minőségű  kézműves faragott és vésett darabok, valamint a dús virágok, hímzések, etnikai nyomatok, batikolt és kimonó minták, anyagok által egy multikulturális, elegáns, magabiztos  kozmopolita hangulat jön létre. Az összkép tulajdonképpen egy látványos és színes táj.

A KEDVES KERT sportos, nőies és költői. Ez a friss téma játszik a nosztalgiával, az 1950-es évek varázsát idézi fel egy modern környezetben. Egy romantikus világ jön létre, melynek fő jellemzői az érzékenység, az informalitás és a magabiztosság. Kontrasztos hatások jellemzik csíkok, nyomatok, állat- és virágminták formájában, mindezt szelíd bájjal ötvözve.

Az ELEMI ERŐ  mai, erős és nyers. Ezt a stílust a természet erői ihlették, valamint a sziklás tájak. A felületek, minták jellemzően kopásnyomok, öregedési folyamatok, feldolgozatlan és befejezetlen anyagok, melyek ráerősítenek a természetes stílusra. Patinás, korrodált, szabálytalan és primitív felületek ötvöződnek misztikus és természetes színekkel.

A SZELÍD HORIZONT rendezett, tárgyilagos és nem kérkedő. Tiszta vonalvezetés és kifejező anyagok jellemzik ezt a modern, purista stílust. A tárgyak és a nagy felületek sokszor csillámlóak , ugyanakkor vonzó kölcsönhatást képeznek a finom és rusztikus, a természetes és a művi elemek, melyek együttesen egy hívogató légkört eredményeznek.

Információk innen

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN

Karácsonyi trend 2013/2014

Karácsonyi trend 2012/2013

Karácsonyi trend 2011/2012

Karácsonyi trend Magyarországon 2011-ben

Leave a Reply

16 − tizenöt =

1 comments

  1. És ugye milyen szép lesz? Bőkezű tájat kérek szelíd horizonttal!

    moncsiga - 2010. december 10. péntek