home n architecture design blog

Törökbálinti családi ház – 350 nm

Belsőépítészet, Építészet, interior, Referenciák

A következő képek egyik legfontosabb folyamatban lévő munkánkról készültek. Mint minden ház, valószínűleg 100%-osan sosem lesz kész, de azért dolgozunk az ügyön rendületlenül.
Mint láthatjátok, a fotók home minőségűek, a munka pedig erősen munkaközi. A házról annyit érdemes tudni, hogy a földszinti lakószint unisex, a lépcsőház és az emeleti munkaszint (beleértve a lila mosókonyhát is) pedig női szint, ahol színes metálfalak és itt-ott kristályok burjánzanak. A ház tervezésében is részt vettem, így elmondhatom, hogy a ház minden helyisége a lakók minden igényét kielégíti. A történet tanulsága tehát az, hogy ha olyan “szerencsések” vagyunk, hogy nem kész házban lakunk, hanem építkezünk, akkor  jó időben keressünk fel leendő otthonunk kialakítására szakosodott embert (lakberendezőt, belsőépítészt), lehetőleg még a ház tervezésének folyamatával egy időben. A képen egy üveghíd látható a dupla légterű nappaliban.

Nappali egyik fele, vendégfogadó rész.

Nappali másik fele, olvasó rész.

Előszoba.

Étkező.

Konyha.

Vendég wc.

Gyerekfürdő.

Gyerekbarát gyerekfürdő.

Gardrób.

Hálószoba.

Dolgozó szoba.

Hajtogatott lépcső.

Lépcsőház.

Dolgozó rész, szalon.

Mosókonyha.

Leave a Reply

hét − négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

 1. Én félek az üveghídon, de értem miért tetszik. A ház legjobb része sztm a sok-sok tolóajtó. És természetesen a gigászi gardrób… Talán egy a lépcső vonalát cikk-cakkban követő korlát még jó lenne… 🙂

  moncsiga - 2009.11.09.
 2. A gardrób valóban sok ember irígységét kiváltotta eddig, az üveghídon pedig sok ember legyőzte sok éves félelmét. A tolóajtók valóban mutatósak és meglepően nagyon jól hangszigetelnek. Viszont már le vannak gyártva és a héten felfúrásra kerülnek a cikkcakkos lépcsőkorlátok. De azért köszi a tippet, megerősítésnek jó volt!

  hnaletta - 2009.11.09.
 3. Aletta, ezzel a házzal mi újság, hogy áll?

  B.Tier Noémi - 2009.11.09.
 4. Szerintem 2-3 hét és kész lesz. Még pár dekor hiányzik (festmény, ágytakaró, díszpárna, próbababa), mert magam készítem őket, de a ház 97%-ban kész és a kert is jövő héten lesz befejezve.
  Szóval én vagyok a szűk keresztmetszet. De ha tudsz egy jó bébiszittert ingyen, akkor egy hét is elég… 🙂

  hnaletta - 2009.11.09.
 5. Jelentkezz, ha megvagytok! Vagy addig is, a gmailes címemen. Köszi

  B.Tier Noémi - 2009.11.09.
 6. Okés, rendben!

  hnaletta - 2009.11.09.